Herbalife Çay nasıl kullanılır? Faydaları nelerdir?

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay nedir?

Herbalife çayı, gün içinde sıkça kullanıp içebileceğiniz, her tüketiminizde size kalori yaktıran ve enerji veren bitki özlerinden oluşturulmuş takviye gıda olarak bilinmektedir. Herbalife garantisi altında ülkemizde de satışa sunulan Herbalife çayı, Türkiye’de zayıflama ve kilo yönetimini sağlama noktasında internette en çok araştırılan bitki çayları arasında yer almaktadır. Hızlı kilo verme ve istenen vücut ağırlığına erişerek fit görünmeyi sağlamaktadır. Metabolizma hızlandırıcı olmasıyla da bilinen Herbalife çayı ödem atımını sağlar.

Bunlara ilaveten Herbalife çayı tansiyon ve kan şekerinin yönetiminin sağlanmasında; vücuttaki toksin ve diğer maddelerin atımında da tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Bu bilgilerden hareketle Herbalife çayı bir zayıflama ürünü olmanın ötesinde fiziksel aktivitede yardımcı, tansiyon dostu ve temizleyici görevi gören bitkisel karışımdır.

Herbalife çayının faydaları nelerdir?

Herbalife çayı yağ yakıcı bir Herbalife ürünüdür. Yüksek teknolojiyle üretilen içecek vücut yağlarının azaltılması, kalori yakımı, metabolizmanın hızlandırılması, enerji verme ve yüksek kalorili yiyecekleri arzulamayı azaltma yani iştah kesme gibi diyet programı uygulamak isteyen bireylerin programlarını ilerletmelerini kolaylaştırmayı sağlayan işlevlere sahiptir. Ayrıca çay vücuttaki ödemlerin atımının hızlandırılmasını da sağlamaktadır.

Herbalife çayı yüksek kan basıncını veya yüksek kan şeker seviyesini dengelemede yardımcıdır. Özel herbalife çay karışımı ayrıca vücuttaki toksin ve benzer maddelerin atımını sağlayarak vücutta temizlik görevi üstlenmektedir.

Herbalife çayının diğer faydaları

  • Egzersiz yapmadan yağ yakımını sağlar,
  • Spor yapmadan metabolizmanın hızlanmasını sağlar,
  • Enerji seviyenizi arttırır,
  • Vücut kan dolaşımını arttırır,
  • Vücuda anti-oksidan vererek temizlik sağlar,
  • Kan şekeri seviyesininin korunmasında yardımcıdır,
  • Sindirim sağlığının korunmasında yardımcıdır,

Herbalife çayı, yeşil çay ile kıyaslandığında zayıflama, kilo kontrolünü sağlama ve istenen bedene ulaşmada çok daha etkili ve faydalı bir içecektir. Düşük kalorisiyle karşımıza çıkan çay satın alacağınız limon, şeftali, ahududu ve klasik aromalarıyla birlikte gün boyu tercihiniz olabilir.

Herbalife çayı nasıl kullanılır?

Herbalife çayının termojenik etkisiyle birlikte 1 bardak çay sayesinde 70 kalori yakarsınız. Sağlıklı beslenmeden taviz vermeden gün içerisinde 1 litre çay tüketmek yüksek oranda kalori yakmanızı sağlar ve arzuladığınız görünüme kısa zamanda kavuşabilirsiniz.

Herbalife Çayı Sıcak Kullanım : Herbalife bitkisel çayı sıcak ve soğuk tüketebilirsiniz. Size şimdi sıcak kullanımı tarif edeceğiz. Bir bardak veya bir fincan sıcak suyu önce fincana koyun üzerine çay kaşığı ile bir kaşık herbalife çay tozu koyun ve karıştırın. Lezzetli termojik çayınız içime hazır. Ölçü olarak çay kaşığını belirlememizin nedeni her yerde bulunabilecek bir ölçü elementi olmasından size kolaylık olsun diye bu şekilde ölçü kullanmanızı tavsiye ederiz. Sıcak kullanımla ilgili kısa bir video çektik anlaşılması adına izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Herbalife Bitkisel Konsantre çay kullanımı, tüketicilerinin fizyolojik durumlarına göre değişiklik gösterebilir. Örneğin; Kilo aşağı kontrolü noktasında 4-5 kilodan kurtulmak isteyen kişi ile 15-20 kilo vermek isteyen kullanıcılar farklı programlar uygulamalıdır. Bunun yanında Herbalife ürünlerinden daha hızlı ve daha sağlıklı sonuçlar alabilmek için Herbalife çayının diğer Herbalife ürünleriyle birlikte kullanılması gerekebilir. Ürün kullanımı, Herbalife çay siparişi hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin. 

Herbalife çayı ile ilgili sıkça sorulan sorular

Soru 1 – Sadece Herbalife çayı içerek zayıflayabilir miyim veya kilomu koruyabilir miyim?

Cevap – Herbalife çayı ile kiloyu yönetmek ve kontrol etmek mümkündür, ancak istenen kiloya ulaşmak kişiye göre farklılık gösterebilmektedir.

Soru 2 – Herbalife çayı ne kadar ve kaç bardak içmeliyim?

Cevap – İçmeniz gereken çay miktarı yaşınız, cinsiyetiniz, kilonuz ve sağlık durumunuzla ilgilidir. Bu konuda danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Soru 3- Herbalife çayını n11, hepsiburada.com, gittigidiyor gibi sitelerden satın almalı mıyım?

Cevap – Tryasamkocu.com bu alışveriş sitelerindeki satılan ürünlerden farklı olarak:

  • Tarihi yakın olmayan ve geçmemiş ürünleri kargolar,
  • Ürün teslimatında dahi size beslenme uzmanlığı sunar,
  • Sizin için özel beslenme programı oluşturur.

N11, Hepsiburada ve gittigidiyor gibi sitere ekstra %15 komisyon vererek sadece ürün satarak daha fazla sürüm yapmak ve hiçbir beslenme eğitimlerine katılmamış adeta bir tl  gibi ticaret ahlakından yoksun bir şekilde ürün satılıyor. Vizyon felsefe yok kaç kişiye daha fazla ürün satarız zihniyeti var. Sonuç almanız almamanız asla umurlarında değil. Buralarda bu şekilde haftada 40 50 herbalife satan mağaza batıp kapanıyor.

Herbalife Nutrition şirketinin kesinlikle onaylamadığı bir satış yöntemi. Herbalife ürünleri danışmanlık ve takip sonucunda kilo veren ve değişime uğrayan sonuç alan bireylerin memnun sonuç görüşleri ile büyüyen güçlenen bir satış yöntemi. Yani kim nekadar ucuz veriyor karşılaştırması asla bir ölçü değil.

Size basit bir örnek verelim: İnternette bu tür sitelerde Yürüyüş bandı çok uygun fiyata satılıyor. Ama kişiler yinede bir spor salonuna gitmeyi tercih ediyorlar. Yürüyüş bandı fiyatına spor salonlarına gidiyorlar. Eğer sonucu yürüyüş bandı verseydi bireyler evlerine bu aleti alır. Her gün yürüyerek fit kalabilirlerdi. Aslında yöntem aynı herbalife ürünleri fit kalmanızda kullanılan elementler ama size esas sonuç aldıran günlük motivasyon veren ve her gün kullanımdan dolayı doğan sorunları sizinle konuşarak çözen yaşam koçunuz.

Soru 4- Ucuz Herbalife çayı satın almak istiyorum

Cevap– Sitemizde en uygun ve ekonomik Herbalife ürünlerini inceleyebilir, detaylı bilgi için bizden bilgi alabilirsiniz.

Sitemiz sırf ucuz satmaktan başka hiç bir artısı olmayan sitelere giden kullanıcılarımıza azda olsa destek amaçlı kendi kar oranlarımızdan feragat ederek sizlere daha uygun ve tam yaşam koçluğu sunuyoruz.

Soru 5- Herbalife çayı ile hızlı ve kolay kilo verebilir miyim?

Cevap- Çay kullanarak hızlı ve kolay kilo vermek mümkündür, ancak kilo verme sürecini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenizi öneriyoruz. Herbalife çayını tüketirken beslenmeyi olumsuz etkilemeyen gıdaların ve vücuda alınması gereken vitamin ve minerallerin takibinin de yapılması sağlığınız açısından önemlidir.

Soru 6- Herbalife çayı sipariş nasıl verilir?

Cevap- Sitemizde Herbalife çay satın alabilmeniz için pek çok yöntem bulunuyor.

  • Sizi arayalım formunu kullanın.
  • TIKLA ARA yöntemi kullanarak bizimle iletişime geçerek birlikte siparişinizi oluşturabiliriz.

  • ÜYE OL linkini kullanarak sitemize üye olabilir ve kendi ürünlerinizi kendiniz alabilir. www.tryasamkocu.com site üyeliğinin bütün ayrıcalıklarını kullanabilirsiniz.
  • Herbalife Üyesi Olmak istiyorum linkini tıklayarak herbalife üyesi olabilirsiniz. Kendinizin ve yakınlarınızın herbalife ürünlerini direk şirket sayfasından  almanın ayrıcalığına kavuşun.

Soru 7- Herbalife Çayı kaç kalori?

Cevap – Herbalife Bitkisel Konsantre çayın bir porsiyonu yalnızca 7 kcal’dir. Bir porsiyon çay tüketmek için fincana yarım çay kaşığı eklemeniz yeterlidir.

Soru 8 – Herbalife çayın kaç çeşit aroması var?

Cevap – Herbalife nutrition şirketi çay kullanıcılarının herbalife çaylarını daha keyifle içebilmeleri için özel hazırlanmış aromalarda sunmaktadır. Limon aroması,Ahududu aroması,Şeftali aroması ve klasik olarak dört tadı kullanıcılarına sunuyor.

Soru 9 – Kilo almak istiyorum yinede herbalife bitkisel çayı kullanmalı mıyım?

Cevap- Herbalife çayın kullanım alanı sadece kilo vermek isteyenler veya herbalife diyet programı uygulayanlar kullanır diye bir durum söz konusu değil. Herbalife çayı içeri bakımından incelediğimizde her yetişkin birey kullanabilir. Enerji veren ve detoks etkisi olan çayımızı kulanım alanını kategorize etmeden herkese öneririz.

Kilo almak isteyen bireyler herbalife bitkisel konsantre çayını güvenle tüketebilirler. Toksin ve ödem atımına yardımcı olması nedeniyle kilo almak isteyenlerde kas oluşumuna yardımcıdır. Kasların proteinle buluşmasına engel teşkil eden ödem ve toksinleri vücuttan uzaklaşmasına yardımcıdır.

Herbalife çayının içeriği

Herbalife çayı içerisindeki bitkiler arasında yeşil çay yaprağı özü, siyah çay yaprağı özü,toz bamya çiçeği, ebegümeci özü, kakule meyvesi özü yer almaktadır.

  • Siyah çay faydaları: 
    Uyanıklık ve konsantrasyonu arttırmada yardımcı,
    Kalp için yararlıdır,
    Kanın pıhtılaşmasında ve enfeksiyon azalmasında yardımcı,
    Anti-oksidan potansiyele sahiptir,
    Koroner kalp hastalığı ve bazı kanser türlerine karşı koruyucu flavonoid içerir.
  • Yeşil çay faydaları:
    Kanseri önlemede yardımıcıdır,
    Vücuttaki anti-oksidan seviyesini arttırır,
    Parkinson ve Alzheimer hastalığını önlemede etkili,
    Tip 2 diyabete karşı etkili,
    Kalp sağlığını korumada yardımcı,
    Kan basıncı düzenleyici,
    Kilo kaybını sağlama,
    Bağışıklık güçlendirici,
    Yağ yakımı hızlandırıcı,
    Sindirim sağlığı geliştirmede yardımcı
  • Kakule meyvesi faydaları:
    A, C, sodyum, potasyum, kalsiyum, demir, manganez, magnezyum, fosfor, çinko içerir.
    Sindirim sistemi sorunlarının giderilmesinde yardımcıdır,
    Kardiyovaksüler sağlığını olumlu yönde etkiler,
    Adet spazm ve kramp giderilmesinde yardımcıdır,
    Sakinleştirici özelliği vardır,
    Mide asiti düzenleyicidir, mide- bağırsak gazlarının giderilmesinde etkilidir.
    Solunum sistemini rahatlatır.
  • Bamya çiçeği faydaları:
    Böbrek ve idrar yollarında görülen enfeksiyonları çözmede etkili,
    Kan şekerinin ayarlanması ve vücut şekerinin dengelenmesinde yardımcı,
    Vitamin ve mineraller ile hastalığa karşı koruyucu ve güçlendirici,
    Anti-oksidandır, kan temizleyici ve karaciğer koruyucu
  • Ebegümeci faydaları:
    Mide ve bağırsakların muntazam çalışmasını sağlar
    Kabızlık giderir,
    Vücuda rahatlık verir.

Herbalife çayı ile ilgili bilgilerinizi, görüşlerinizi, sorularınızı ve deneyimlerinizi yorum bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

Herbalife Bitkisel Konsantre Çayın Zararları Nelerdir?

Herbalife çayın zararları kullanım zamanını ayarlanamaz veya bir danışman eşliğinde kullanılmaz ise bazen fayda yerine zarar verebilir. Herbalife çay içeriği bakımında  içerisinde siyah ve yeşil çay özü vardır. Bu durum besinlerden, herbalife shake den veya herbalife vitamin ve mineral tabletten alacağınız demir mineralini almanıza engel olabilir. Çayların demir mineralini bağlama özelliği olmasını dikkate almanızı öneririz. Ancak kullanım zamanlaması doğru planlanırsa bu risk tamamen ortadan kalkabilir. çayın size sağlayacağı yararlardan güvenle faydalanabilirsiniz.

Herbalife bitkisel çayı kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin size günlük çay kullanma ve günlük çay tüketim oranı hakkında program yapalım. Bir program dahilinde kullandığınızda çayı zararlı etkilerini bertaraf etmiş olursunuz.

Herbalife çayın başkaca bilinen herhangi bir zararı ön görülmemiştir. Herbalife çay diyette detoks yapmak isteyenler için ideal bir detoks ürünüdür.

HERBALIFE ÜYELİK YOLUYLA SATIN ALMAK İÇİN: Kolay adım adım anlatımla herbalife üyeliği olun

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay 50gr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bagımsız Herbalife Uyesi TR Yaşam Koçu
Gönder